Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle kapılar zarar görmez.

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma meydanından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 erkek kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına bağlamlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye intibak ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana prosedür adımları alelumum şunları yürekerir:

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapılarının birincil görevi Yangın Merdiveni Kapısı insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde değirmek evetğu bâtınin, muhtemel olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek için önlem tuzakınmaktadır.

Hatta, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dairesel tasar çizim, kadem izini en aza indirirken cömert amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar bâtınin kılgı bir seçim haline getirir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama eylemek bâtınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel kasılmalardan düşünce elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına münasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına yarar türler tercih edilebilir.

Report this wiki page