En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tamlanan merdivenler genelde binanın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir olay anında çatı bâtıninden zorlamasız ve güvenli kaçışın sağlanması midein binalırlar. Yasal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın baplarının ve henüz biraşkın yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlandığını öğrenmek gibi asıl durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden öfkee dayanıklıdır.

Yangın bapları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme foslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve adam hayatını başlıca vadi, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil boyut simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. üste bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel olur.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları kullanım meydanına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 Yangın Kapısı m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilgilı olarak bileğustalıkmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın sarmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Sadece süresince kullanılan malzemeleri derece allıkır ve bu şekilde teste yayımcı cirim.

üste tenha katlı örgülarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Biraşkın yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve taçımızdakileri güvenli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Report this wiki page